strona główna Media Dodatki do żywności. Czy mogą nam zaszkodzić?

Znajdź wiadomości na wybrany temat

Szukaj w wątkach

Słowa kluczowe:






Dodatki do żywności. Czy mogą nam zaszkodzić?
2021-05-14 14:00:30 | RMF FM | Wiadomości

Europejski Urząd ds. Bezpieczeństwa Żywności (EFSA) ogłosił, że dwutlenek tytanu (stosowany jako substancja dodatkowa E171) nie został uznany za bezpieczny. W jaki sposób odbywa się procedura badania dodatków do żywności? Czy powinniśmy się ich bać? Na te pytania w rozmowie z portalem "Twoje Zdrowie" odpowiada prof. dr hab. Krzysztof Krygier specjalista w zakresie dodatków do żywności i żywności specjalnej.

29.03  
29.03  
29.03  
29.03  
28.03  
28.03  
28.03  
28.03  
Finanse »
29.03  
29.03  
29.03  
29.03  
29.03  
29.03  
29.03  
29.03  
Więcej »
Polecamy Oferty pracy